fbpx

Wie is Crea Innova

Online de weg kwijt? Wij maken jou vindbaar!

Crea Innova is een klein gezelschap van zelfstandige  professionals op het gebied van copywriting en online marketing  & design die samenwerken om jou te helpen bij alle uitdagingen online met als doel betere content, hogere conversie & betere zichtbaarheid. 

Wie zijn wij?

Netwerk van gespecialiseerde ZZP’ers  zoals Copywriters, SEO , SEA, Social media experts & contentcreators.

Onze Missie

Het inzetten van resultaatgerichte online marketing strategieën  tegen betaalbare tarieven voor onze klanten.

Wat wij doen?

Effectieve opmaat oplossingen leveren voor online marketing projecten voor opdrachtgevers, zzp’ers en  het MKB.

Waarom bij ons?

Potentiële klanten moeten op de hoogte zijn van je bedrijf voordat zij voor jou kunnen gaan kiezen, dus geven wij prioriteit aan je online aanwezigheid.

Onze diensten zorgen voor meer verkeer van geïnteresseerde partijen. Klanten die worden geïntroduceerd bij je bedrijf, genereren hogere inkomsten.

Wij bezorgen graag waarde en het wauw-effect bij onze klanten, dit doen we voornamelijk door onze effectieve resultaatgerichte aanpak.  Ons doel is om z.s.m je investering met onze return on investment technieken terug te laten verdienen.

Wij besteden veel tijd aan het continu bijschaven van onze kennis en ervaring en passen dit meteen ook toe bij onze klanten. We houden van online marketing en dat is ook te zien in ons werk. 

Maandelijks opzegbaar. Het leveren van echte resultaten op de lange termijn is de sleutel tot het voortzetten van zakelijke relaties

Wij willen dat online marketing voor iedere ondernemer betaalbaar is. Dus bij ons hoef je niet te letten op de klok.

We stellen periodiek heldere Google Analytics rapportages op die inzicht geven in de resultaten zodat jij altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Wij geven altijd wat extra inzet en inspanningen vanuit onze servicegedachte. Dus als er wat is dan staan we voor je klaar

Ons 6-C proces

01

Creatief

Deze fase is de brainstormfase, hier wordt er verschillende prille ideeën gevormd die van toepassing kunnen zijn voor het project. Ook het analyseren van de huidige situatie is hier een belangrijke factor

02

Content

Deze fase creëren we bijpassende content concepten zoals het schrijven van overtuigende (seo) teksten, afbeeldingen, designs of video content afgestemd op de doelstellingen van het project

03

Campagne

Het plannen, voorbereiden, lanceren van een online marketingcampagne is de volgende fase met als doel je doelgroep, fans en of je community te bereiken. Wij doen Google adwords en social ads campagnes. 

04

Connect

Het begrijpen van je potentiële klanten doe je pas echt als je in gesprek gaat met je doelgroep. Aandacht en een luisterend oor is funest voor een lange termijn relatie. Daarom leveren we ook webcare diensten om het gesprek te triggeren. 

05

Converteren

Als je je potentiële klanten waarde brengt dan zullen ze eerder bij je willen aansluiten. De gebruiksvriendelijkheid en het weghalen van alle drempels op de website is een aandachtspunt die we meenemen, zodat je prospect ook eerder een klant wordt. 

06

Controleren

Nazorg en klantenbinding is een belangrijke stap om van je klant een fan te maken. Als je klant blij is met je service des te warmer de band. Onze campagnes zijn gericht om de tevredenheid en de nazorg op de juiste manier in te richten voor jouw klanten.

Online Projecten
projects-icon
Tevreden klanten
heart-icon
K+
Campagnebereik
marketing
Kopjes koffie
coffee-cup

Interesse om samen te werken?

Ervaren ondernemer of starter? Wij zijn de juiste sparringpartner. Heb je ambitie om beter te zijn dan je competitie? Krijg dan nu inzicht in je online positie.